2- De reizende zigeunerwagens

U hebt de teugels in handen en bent heer en meester: u bent vrij. Er zijn geen lange verhalen nodig en u hoeft de paardentaal niet te kennen om uw eigen weg te vinden met een zigeunerwagen. Toch een goede tip! Houd uw slimme edele viervoeter te vriend...

Door het Groene Venetië met de zigeunerwagens van L'Abbaye

Les Roulottes de l'AbbayeU vertrekt voor een tocht in het hart van het Marais Poitevin in uw "rijdend vakantiehuis"! Op het ritme van uw nieuwe reisgenoot ontdekt u elke dag een ander traject en een andere stopplaats dicht bij een camping. Proef het bohèmeleven met het hele gezin dankzij deze reizende zigeunerwagen op de groene wegen van het Marais Poitevin! U hoeft geen ervaring met paarden te hebben om dit avontuur te beleven, maar slechts zin om een flinke weg af te leggen met deze nieuwe reisgenoot!
Voor kinderen is de zigeunerwagen zonder twijfel ideaal: als ze niet meer willen lopen, worden ze vervoerd. Ze kunnen slapen, lezen, naar het landschap kijken en zich laten wiegen door de loop van de paarden. Wat het besturen betreft, staat u er niet alleen voor! Jérôme staat tot uw dienst om de paarden op te tuigen en de wagen te besturen en zo de veiligheid van allen te garanderen.

>> Meer weten

De zigeunerwagens van Zuid-Vendée in Sainte-Hermine

Les Roulottes du Sud VendéeMichel nodigt u uit om even tijd te nemen om de landschappen van de Vendée te ontdekken en te bewonderen met een trekpaard als reisgenoot. Met familie of vrienden... u bepaalt zelf uw verblijf! Leven in een zigeunerwagen is een origineel idee om tijdens enkele dagen of langer van de natuur te genieten!

>> Meer weten