5 - Opmerkelijke vrijetijds en ontspanningsactiviteite

Hebt u zin in iets spannends en onverwachts? Een ballonvaart in het luchtruim, een bivaktocht in de maneschijn, het Groene Venetië met een zigeunerwagen verkennen... Ontdek de meest originele en verrassende vrijetijds‑ en ontspanningsactiviteiten van de Vendée.

Escaperoom "Echappe toi si tu peux"

echappe toi si tu peuxNeem deel aan een ontsnapspel en beleef een unieke ervaring in de regio! In een team van 3 tot 5 personen moeten jullie de valstrikken ontwijken en puzzels oplossen zodat jullie kunnen ontsnappen uit de kamer waar jullie gevangen worden gehouden. Wees voorzichtig, jullie hebben maar 60 minuten om de uitgang te vinden! Jullie worden volledig ondergedompeld in een actiespel met uitzonderlijke decors en originele scenario's.

>> Meer weten: Echappe toi si tu peux - L'Oie


Huur een Roul'Hot of reizende sauna

La Roul'Hot - Thalasso de rue

Een reizende sauna: dit is het project dat twee seizoenswerkers in de amusementssector uit de Vendée hebben gerealiseerd. Van Valence tot Chalon en van Rennes tot Aurillac reizen Lucie en Laetitia door heel Frankrijk met hun verwarmende zigeunerwagen. De inrichting van de Roul'Hot is gezelliger geworden met een kleine vintagelook.  Uitrusting van de sauna: een balie en garderoberuimte, een omkleedruimte, de sauna, de douches (koud natuurlijk) en een ontspanningsruimte met ligstoelen met massagemogelijkheid en frisdrank.

>> Meer weten: de Roul'Hot

Een ballonvaart boven het wallenlandschap en het Marais Poitevin

Montgolfière du Bocage

Zo vrij als een vogel zweeft u over het Marais Poitevin en het land van Le Puy du Fou®. Verken deze onbekende streek, die van beneden uit uw nieuwsgierigheid opwekt. Beleef de unieke ervaring van een ballonvaart in alle veiligheid. Vlieg met de wind mee...
*U kunt vanaf de Puy du Fou, Poupet, Cerizay en het vliegveld van Fontenay-le-Comte opstijgen voor een vlucht boven het Marais Poitevin.

>> Meer weten: De luchtballon van het wallenlandschap - Saint-Pierre-du-Chemin

Een kanotocht door het Marais Breton van de Vendée in de maneschijn

La Route du Sel - Sallertaine

Al 30 jaar loopt het traject van de kanotocht La Route du Sel door het doolhof van de voormalige zoutpannen van de baai van Bretagne. U stapt aan boord van een houten kano voor 2, 3 of 4 personen en vertrekt vanuit Sallertaine voor een opmerkelijke en verrassende tocht met gids, zolang u wilt. Er zijn dag‑ en nachtformules met barbecuediner bij kaarslicht en bivak!

>> Meer weten: La Route du Sel - Sallertaine