Nieuws

raid catamaran

16E RAID CATAMARAN LA TRANCHE SUR MER / ILE DE RÉ

Op 13 augustus 2016 zeilen vanaf Tranche sur Mer, professionals en amateurs, naar l'île de Ré. Een evenement dat jaarlijks steeds meer deelnemers aantrekt...

course new york les sables

Wedstrijd New-York-Vendée/Les Sables d'Olonne

Op zondag 29 mei, 2016 gaat er een nieuwe zeilwedstrijd van start, die vertrekt van New-York naar Les Sables d'Olonne, slechts vijf maanden voor de 8ste editie van de Vendée Globe. Afspraak tussen 6 en 9 juni 2016 in Les Sables d'Olonne om de schippers te verwelkomen.

>> Meer weten

Les Régates du Bois de la Chaise

De Regatta's van Le Bois de la Chaise

De Regatta's van Le Bois de la Chaise zijn een groot feest van de zeetraditie en worden elk jaar tijdens het weekend van 15 augustus op het eiland Noirmoutier gehouden. U kunt dan een honderdtal als erfgoed geklasseerde boten bewonderen die op volle zee voor het strand Les Dames liggen en genieten van de voor de gelegenheid georganiseerde animaties.

>> Meer weten

La Vendée Va'a

De Vendée Va'a

Elk jaar vindt in mei in de Vendée de spectaculaire race voor Polynesische prauwen plaats: de Vendée Va'a! De 6 roeiers van elke prauw wedijveren tijdens een 2-daagse race van 100 km in 3 etappes, met als vertrek‑ en aankomstpunt Les Sables-d'Olonne via Saint-Gilles-Croix-de-Vie en het eiland Ile d'Yeu.

>> Meer weten

Le Vendée Globe

Vendée Globe, volgende start op 6 november 2016

De volgende solorace vertrekt op 6 november 2016 vanuit Les Sables-d'Olonne.
Een uniek evenement dat u niet mag missen!

>> Meer weten

 1  2  >  >>