Nieuws

Salon Atlantique Zen

Atlantique Zen, de wellnessbeurs in Saint-Jean-de-Monts

Elk jaar in november

Wellnessmassages, energetische en relaxatiepraktijken, therapieën, persoonlijke ontwikkeling, aromatherapie, fytotherapie, schoonheids‑ en wellnessproducten, smaken en diëtetiek, zeninrichting, kleding en boeken.
Tijdens de beurs staan er verschillende lezingen op het programma om u kennis te laten maken met de nieuwe onderzoeken op het gebied van welzijn, positief denken en persoonlijke ontwikkeling.
U kunt workshops en demonstraties bijwonen om de nieuwe energetische en ontspannende lichaamsverzorging te ontdekken alsook nieuwe methodes om uzelf beter te leren kennen en het dagelijks leven te verbeteren...

>> Meer weten

festival-yoga-du-monde

FESTIVAL VAN YOGA DU MONDE

Een yogafestival dat door de vereniging Yoga du Monde wordt georganiseerd, zal in het weekend van 26, 27, 28 augustus 2016 doorgaan in Ville des Sables d'Olonne, in het congrescentrum "LES ATLANTES".

Drie dagen de zuiverste traditie van Yoga, Indiase muziek en heilige liederen in al hun vormen. De aangeboden cursussen, conferenties, workshops worden gegeven door meesters en yogi's en yogini die in Frankrijk en daarbuiten worden erkend. Welzijn, ontspanning, meditatie zullen voor de tweede keer in het hart van het land van Olonnes zijn.

>> Meer weten

salon-du-bien-etre

SALON DU BIEN-ÊTRE IN SABLES D'OLONNE

De derde editie van het Salon du Bien-être van Sables d'Olonne vindt plaats op 22 en 23 oktober 2016.

U zult er vele exposanten uit alle gebieden van de wellness-sector vinden.
In de Salle Audubon vanaf 10u. Gratis toegang.

>> Meer weten