3 - Wellnesscentra

In de Vendée kan iedereen overal zen zijn! Hier volgt een kleine selectie van beautycentra die in wellness zijn gespecialiseerd! 
 

"Innerlijk welzijn" in de Résidence Belle Plage te La Tranche sur Mer

résidence Belle PlageNieuw
De Résidence Belle Plage, in samenwerking met Santé Forma, biedt aan het grote publiek en professionals open cursussen aan voor de ontwikkeling van het "innerlijke welzijn". Het opleidingsprogramma voor het jaar 2016: de essentie van aromatherapie, ayurvedische massage, kennismaking met gezichtsreflexologie, ontspanningstherapie, stress management ...
De unieke ligging van de residentie - uitzicht op zee, comfortabel - zorgt ervoor dat deze verschillende cursussen in de best mogelijke omstandigheden kunnen worden gegeven. Sereniteit troef in La Tranche sur Mer!

>> Meer weten
 

Day Spa in La Roche sur Yon

Day Spa

Dit instituut bevindt zich in het centrum van La Roche-sur-Yon en is een ware oase van ontspanning voor mannen en vrouwen. Day Spa is de ideale plek om in alle rust weer op krachten te komen of om gewoon te genieten. U kunt voor een behandeling of een hele middag gebruikmaken van de ontspanningsruimte van het instituut, waar Patricia en Lucie u tijdens uw zenreis zullen begeleiden.

>> Meer weten

 

Vendée Bien-être in Sainte-Foy

vendée bien-être sainte foyOnder leiding van de expert in wellnesstechnieken Bénédicte Lemasle komt Vendée Bien-être naar u toe bij u thuis, op uw vakantieplek, vrijetijdsoord, bedrijf of hotel. U kunt ook op afspraak ontvangen worden bij het zwembad Le Remblai in Les Sables-d'Olonne.
Dependance in La Roche-sur-Yon bij Diététic Santé op het plein Place de la Résistance.

>> Meer weten

 

Spa les Orangeries in Le Château d'Olonne

Spa les OrangeriesEven op adem komen en ontspannen in een wellnessarea van 220 m²: dit is voortaan mogelijk in Le Château-d'Olonne. Les Orangeries biedt gezichts‑ en lichaamsverzorging voor mannen, vrouwen en tieners in een verfijnde omgeving. Een aquaroll hydromasserend bed, fotocare, een balneotherapiebad, sproeidouches voor chromotherapie met Swarovskikristal... Alles is er om volledig te genieten van een totaal ontspanningsmoment.

>> Meer weten