Wie Zijn de Chefs

Met vier sterrenrestaurants en chefs die steeds meer prijzen winnen, versterkt de Vendée haar positie als nieuwe gastronomische bestemming. Dit zijn de chefs die deelnemen aan Les Dîners Toqués de Vendée.

De Chefs van Sables D'olonne

Ontdek de portretten van Nicolas Ferré, chef van het restaurant Le Quai des Saveurs, van Jean-François Deblabis, chef van het restaurant La Ferme de Villeneuve, van Thomas Evanno, chef van het restaurant Mercure Côte Ouest en van de blogster Marie-France Thiery.

De Chefs van Pays De Saint-Gilles-Croix-De-Vie

Ontdek de chefs van Le Pays de Saint Gilles: Jean-Marc Pérochon, chef van het restaurant Les Brisants, Sylvain Maran, chef van het restaurant Le Boisvinet, Nicolas Coutand, chef van het restaurant Les Gênets en Nicolas Boucher, chef van het restaurant Le Balata.

De Chefs in Vendee Vallee

Ontdek de portretten van Fabrice Biteau David Coutant en Stéphan MALAQUIN, chefs van het restaurant Les 3 Piliers en het portret van David Bourmaud, chef van het restaurant Le Petit Saint Thomas.

De Chefs in zuid-vendee

Ontdek de chefs in Zuid-Vendée: Philippe Gobin, chef van het restaurant Le Rabelais, Philippe Teillet, chef van het restaurant Le Vieux Pressoir, Fabrice Riefolo, chef van het restaurant l'Auberge de La Rivière, Laurent Soulard, chef van het restaurant Au Fil des Saisons en Loïc Rault, chef van het restaurant La Rose Trémière.