Een ongewoon gezicht van de Vendée

Bent u op zoek naar onverwachtse ervaringen en belevenissen die u voor het eerst meemaakt? Volg de binnenwegen om een ander gezicht van de Vendée te ontdekken... De Vendée is rijk aan opmerkelijke sites, activiteiten en overnachtingsgelegenheden om een fantastische herinnering aan uw vakantie over te houden.

1 - Atypische overnachtingsgelegenheden

Slapen in een lodge midden in de natuur, wegdromen in een hut boven in de bomen of de sterren bewonderen in een doorzichtige bel... Ontdek onze atypische overnachtingsgelegenheden, die allemaal even verrassend zijn.

Meer weten

2 - De reizende zigeunerwagens

U hebt de teugels in handen en bent heer en meester: u bent vrij. Er zijn geen lange verhalen nodig en u hoeft de paardentaal niet te kennen om uw eigen weg te vinden met een zigeunerwagen. Toch een goede tip! Houd uw slimme edele viervoeter te vriend...

Meer weten

3 - Opmerkelijk sites en plekken

De langste weg van Europa die bij vloed onder water staat, scholen die omgetoverd zijn in gastenkamers, gîtes en restaurants... Deze opmerkelijke plekken zullen een verrassing zijn, zowel voor uw familie of vrienden als voor uzelf.

Meer weten

5 - Opmerkelijke vrijetijds en ontspanningsactiviteiten

Hebt u zin in iets spannends en onverwachts? Een ballonvaart in het luchtruim, een bivaktocht in de maneschijn, het Groene Venetië met een zigeunerwagen verkennen... Ontdek de meest originele en verrassende vrijetijds en ontspanningsactiviteiten van de Vendée.

Meer weten